Personvernserklæring

Gyldig fra 15.10.20
Databehandlingsansvarlig: Ida Jackson

Generelt

Din trygghet på nett er viktig for oss i Jackson AS. Derfor er oppgivelse av personopplysninger frivillig. 

Om du deltar på kurs hos oss vil vi være nødt til å lagre noe data om deg for at du skal kunne gjennomføre kurset. Den informasjonen vi lagrer behandles i henhold til personvernloven og slettes etter endt formål med lagring og behandling. Det vil si at når kurset du deltar på er over sletter vi data om deg, med mindre du ønsker at vi beholder det til neste gang du vil på kurs. 

Vi selger ikke din informasjon til noen utenfor vår organisasjon. Men vi vil noen ganger legge deg inn i e-postlister slik at vi kan sende deg informasjon om neste kurs eller bok. 

Som alle aktører på nett forholder vi oss til cookies - eller kakesmuler om du vil. Dette er små filer som lagres i nettleseren din automatisk og hjelper nettleseren med diverse jobber, som for eksempel å huske URL-adresser, autoutfylle skjema og lignende. Vi jobber med løsninger for deg og velge hvilke kakesmuler du vil skal lagres, men per nå er det opp til deg å manuelt gå inn i nettleseren og slette eventuelle smuler der. 

Våre tredjepart-aktører er som følger: 

Kajabi

Kajabi er vårt hovedverktøyet, og er plattformen du befinner deg på akkurat nå. Her lagres e-postadressen din slik at du kan delta på kurset, og vi kan sende deg oppdateringer. 

Les om Kajabis personvernregler her.

Stripe

Stripe er betalingsautomaten vår, så når du betaler for et kurs er det Stripe som behandler dataene dine. Hos oss lagres da informasjonen frem til betalingen har gått igjennom eller til angreretten går ut. 

Les mer om Stripes personvernregler her.

 

Dine rettigheter

Personvernloven er din lov. Det er den loven som beskytter dine personopplysninger og informasjon. Alle er svært glade for den, og alle som driver bedrift er i et sterkt elsk-hat forhold til den. 

Din rett til privatliv er skrevet ned i form av et knippe rettigheter som bedrifter har plikt til å tilrettelegge for. De viktigste er:

Retten til innsyn

Du har til enhver tid rett til å be om innsyn i hvilken informasjon en bedrift har lagret om deg. 

Retten til korreksjon

Du har rett til å korrigere informasjon som er lagret om deg dersom du mener den gir et uærlig eller feilaktig bilde av deg som person. 

Retten til sletting

Du har til enhver tid rett til å be bedriften slette informasjon om deg, dersom formålet ved lagringen er utgått eller du mener de har fått informasjonen uten ditt samtykke. 

Alle bedrifter plikter til å etterkomme brukers rettigheter, med mindre det vil påvirke rikets sikkerhet eller en pågående rettssak. Informasjonen skal gis til deg i et tilgjengelig format og innen 14 virkedager (med noen unntak) etter forespørsler. Ved forspørsel av sletting har bedriften plikt til å gi beskjed til eventuelle tredjeparter som også har lagret informasjonen.  

Ta kontakt

Har du spørsmål vedrørende personvernserklæringen, eller ønsker å be om innsyn, sletting eller retting? 

Send en e-post til behandlingsansvarlig på [email protected]